Μέθοδοι εργασιών

Στη Level Up εφαρμόζουμε συγκεκριμένη διαδικασία υλοποίησης του κάθε έργου, προσαρμοσμένη απόλυτα στα μέτρα & τον χώρο του κάθε πελάτη.
 
Οι υπηρεσίες μας δεν ακολουθούν τη λογική του «φασών», δηλαδή δεν είναι προσχεδιασμένες εργασίες που ταιριάζουν σε όλους & είναι αποτελεσματικές για κάθε ανάγκη & υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ακούμε τις ανάγκες σας

Εμείς αντιμετωπίζουμε τον κάθε πελάτη ως ξεχωριστή μονάδα με ξεχωριστές απαιτήσεις & προδιαγραφές. Έτσι ξεκινάμε τη διαδικασία με μια συνάντηση μαζί σας. Εσείς έχετε τον πρώτο & τελευταίο λόγο γιατί θεωρούμε ότι αυτό που προσφέρουμε δεν είναι απλά μια υπηρεσία αλλά η αποτελεσματική κάλυψη των αναγκών σας.

Κατά την πρώτη συνάντηση, αυτό που θα ακούσετε από τους ανθρώπους μας είναι «Πείτε μας τι χρειάζεστε». Οι άνθρωποί μας είναι ικανοί να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε ακριβώς την έλλειψη & να σας προτείνουν τρόπους για να την αντιμετωπίσετε.

Καταγράφουμε τις ανάγκες σας

Έπειτα από αυτήν την πρώτη συνάντηση, ακολουθεί εμπεριστατωμένη μελέτη της εγκατάστασής σας ώστε να προσδιοριστούν επακριβώς οι ειδικές συνθήκες που την χαρακτηρίζουν.


Σχεδιάζουμε κι εφαρμόζουμε εξειδικευμένα προγράμματα βάσει των προδιαγραφών σας

Στη συνέχεια, ακολουθεί ο πρώτος σχεδιασμός της υπηρεσίας μας με τη δική σας συμβολή. Βασικό σημείο σε αυτό το στάδιο είναι η κατηγοριοποίηση του χώρου σας σε ζώνες προτεραιότητας, δηλαδή ποιοι χώροι απαιτούν περισσότερο & ποιοι λιγότερο προσοχή. Αυτές είναι παράμετροι που εσείς οι ίδιοι προσδιορίζετε & με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η δέσμευση οικονομικών πόρων από εσάς (& ωρών εργασίας από εμάς) σε χώρους δευτερεύουσας σημασίας.


Ελέγχουμε & βελτιώνουμε

Κατά τη διάρκεια υλοποίησης του κάθε έργου θα παρατηρήσετε συχνά ερωτήσεις για την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Αυτές θα είναι σε επίπεδο προσωπικής επαφής & σε επίπεδο γραπτής επικοινωνίας (ερωτηματολόγια, φόρμες παραπόνων). Η επανατροφοδότηση από εσάς μας βοηθάει να κατανοήσουμε πλήρως αυτό που έχετε ανάγκη, να τροποποιήσουμε τα προγράμματα & να διορθώσουμε προβλήματα, ελλείψεις ή μη επιθυμητές ενέργειες.
 
Κατανοούμε την απαίτησή σας για το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα & σας διαβεβαιώνουμε ότι & για εμάς αυτό είναι που τελικά επιδιώκουμε & αξιολογούμε.

Για αυτό, σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τις Level Up υπηρεσίες μας!

methodoi-ergasion

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εξειδίκευση Εξυπηρέτηση πελατών »