Τι θα αλλάζατε στο πως οι εταιρίες καθαρισμού ξεκινούν και συνεχίζουν τη δουλειά τους στο χώρο σας;

Είναι πολύ πιθανόν να έχετε διαπιστώσει ότι πολλές εταιρίες καθαρισμού δεν αναζητούν επαρκείς πληροφορίες για το χώρο και τις ανάγκες σας, ώστε να σας υποβάλλουν μια αξιόλογη κι αναλυτική προσφορά. Αναρωτιέται κανείς αν και πως αυτά που θέλει από την εταιρία καθαρισμού λαμβάνονται υπόψη και γίνονται πράξη στη συνέχεια.

Φαίνεται σχεδόν αδύνατον να καταλάβεις αν οι προσφορές είναι πλήρεις και κατά πόσο οι εταιρίες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τη δουλειά. Και στη συνέχεια, αναρωτιέσαι αν η επιλεγμένη εταιρία καθαρισμού μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά το ίδιο καλά και μετά τους πρώτους μήνες της συνεργασίας.

Εμείς στη Level Up ρωτάμε τι είναι αυτό που θέλετε και μετά το κάνουμε πράξη. Δεν κάνουμε υποθέσεις, αλλά έχοντας καταγράψει επακριβώς τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας είμαστε βέβαιοι για το τι πρέπει να γίνει.

Και το κάνουμε! Παραμένουμε συγκεντρωμένοι στη διατήρηση της ποιότητας καθαρισμού που εσείς θέλετε, όχι μόνο στην αρχή αλλά και μετά τους πρώτους μήνες της συνεργασίας μας. Στο κάτω-κάτω… εσείς μας πληρώνετε!